flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Запрошуємо школярів Недригайлівщини взяти участь у Всеукраїнському конкурсі малюнку і твору серед школярів на тему "Правосуддя"!

23 жовтня 2018, 16:24

Рішенням Ради суддів України від 17 вересня 2018 року № 58 ухвалено провести Всеукраїнський конкурс малюнку і твору серед школярів на тему "Правосуддя" у рамках відзначення 15 грудня Дня працівників суду.

Школярі, які бажають долучитися до участі у конкурсі, мають можливість до 10 грудня 2018 року подати до конкурсної комісії малюнок чи твір на тему «Правосуддя».

Вимоги до малюнків: головні персонажі – суддя, суд, працівник суду, бачення учасником ролі судді, права, закону і призначення судочинства і правосуддя в Україні.

Вимоги до творів: головні персонажі — суддя, працівник суду, адвокат, прокурор, бачення учасником ролі судді, права, закону в суспільстві і призначення судочинства і правосуддя в Україні. Сюжет твору має ґрунтуватися на реальній або вигаданій судовій справі, життєвій історії, власному досвіді чи досвіді близьких родичів.

Переможці отримають грошові призи, дипломи, відзнаки та матимуть можливість взяти участь у святкових заходах, організованих Радою суддів України. Навчальні заклади, учні яких стануть переможцями, будуть відзначені нагородами Ради суддів України.

Детально ознайомитися з умовами конкурсу можна за посиланням: http://rsu.gov.ua/en/news/startuvav-vseukrainskij-konkurs-malunku-i-tvoru-sered-skolariv-na-temu-pravosudda