flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

ІІ щорічний загальнонаціональний форум «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці»

27 червня 2018, 13:50

Суддя-спікер Недригайлівського районного суду Сумської області Яковенко Н.М. та пресс-секретар Волік Л.І 26 червня 2018 року взяли участь у ІІ щорічному загальнонаціональному форумі «Незалежні суди та вільні ЗМІ: розширення можливостей співпраці».

Під час форуму представники судової влади, іноземні експерти, журналісти та редактори провідних ЗМІ України обмінялися думками, ідеями, пропозиціями про те, як комунікацію між судами та медіа зробити максимально ефективною для обох сторін.

Як відзначила в своєму виступі начальник управління інформації та забезпечення комунікаційної діяльності секретаріату ВРП Оксана Лисенко, Сумщина знаходиться в трійці лідерів по Україні щодо висвітлення діяльності судів, по проведенню комунікаційних заходів.

Суддя господарського суду Сумської області Юлія Джепа в своїй презентації розповіла про активне включення господарського суду в медіа-проекти. Саме про просвітницькі проекти цього суду в своїх сюжетах неодноразово розповідала телевізійна служба ТСН.

Присутні на регіональному форумі обговорили проблемні питання взаємодії судів та місцевих ЗМІ та окреслили шляхи подальшої співпраці.