flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Про оприлюднення статистичної звітності про стан здійснення правосуддя

14 грудня 2022, 10:44

 

 

ДЕРЖАВНА СУДОВА АДМІНІСТРАЦІЯ УКРАЇНИ

 

Н А К А З

 

08 грудня 2022 р.     

                                Київ                                                       

 

 №  455

 

Про оприлюднення статистичної звітності

про стан здійснення правосуддя

 

 

     Відповідно до пункту 6 частини першої статті 152 Закону України "Про судоустрій і статус суддів", Положення про Державну судову адміністрацію України, затвердженого рішенням Вищої ради правосуддя від 17.01.2019 № 141/0/15-19, та з метою інформування про стан здійснення правосуддя судами

 

НАКАЗУЮ:

 

  1. Управлінню забезпечення діяльності керівництва Державної судової адміністрації України (Мельнікова М. О.) здійснювати оприлюднення статистичної звітності про стан здійснення правосуддя місцевими та апеляційними судами на офіційному вебпорталі "Судова влада України" один раз на рік, не пізніше наступного робочого дня після затвердження зведеної річної звітності по Україні.
  2. Територіальним управлінням Державної судової адміністрації України здійснювати оприлюднення статистичної звітності про стан здійснення правосуддя в адміністративно-територіальній одиниці на вебсайтах територіальних управлінь Державної судової адміністрації України у складі офіційного вебпорталу "Судова влада України" один раз на рік, не пізніше наступного робочого дня після затвердження Державною судовою адміністрацією України їх зведеної річної звітності.
  3. Апеляційним загальним судам, апеляційним господарським судам, апеляційним адміністративним судам, місцевим загальним судам, місцевим господарським судам, місцевим адміністративним судам здійснювати оприлюднення статистичної звітності про стан здійснення правосуддя на вебсайтах судів у складі офіційного вебпорталу "Судова влада України" один раз на рік, не пізніше наступного робочого дня після затвердження Державною судовою адміністрацією України їх річної звітності.
  4. Відділу документального забезпечення та контролю
    (Парубченко Т. В.) довести копію цього наказу до територіальних управлінь Державної судової адміністрації України, апеляційних судів.
  5. Начальникам територіальних управлінь Державної судової адміністрації України не пізніше наступного робочого дня за днем отримання цього наказу довести його до місцевих загальних, місцевих господарських, місцевих адміністративних судів.
  6. Управлінню забезпечення діяльності керівництва Державної судової адміністрації України (Мельнікова М. О.) опублікувати цей наказ на офіційному вебсайті Державної судової адміністрації України в розділі "Нормативно-правова база" рубрики "Інше".
  7. Визнати таким, що втратив чинність, наказ Державної судової адміністрації України від 17 січня 2014 р. № 9 "Про оприлюднення звітності про стан здійснення правосуддя".
  8. Цей наказ набирає чинності з дня його видання та вводиться в дію починаючи з річної звітності за 2022 рік.
  9. Контроль за виконанням цього наказу покласти на заступника Голови Державної судової адміністрації України Чорнуцького С. П.

 

 

 

Голова

Державної судової

адміністрації України                       /підпис/                      Олексій САЛЬНІКОВ