flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З 24 березня 2021 року діє “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Сумської області

24 березня 2021, 09:51

З 24 березня 2021 року діє “червоний” рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Сумської області і застосовані  обмежувальні протиепідимічні заходи передбачені для “червоного” рівня епідемічної небезпеки.

Законодавством України визначено, що робота суду не може бути припинена. Судді та працівники апарату Недригайлівського районного суду  Сумської області продовжують працювати за звичним графіком для забезпечення кожному доступу до правосуддя  (понеділок-четвер з 08:00 до 17:00 год, п’ятниця - з 08:00 до 15:45 год.,) з проведенням судових засідань у призначені дні та години (із графіком судових засідань усі бажаючі можуть ознайомитися на сайті за посиланням: https://ng.su.court.gov.ua/sud1812/gromadyanam/csz).

У суді дотримуються всіх карантинних вимог та регулярно проводять дезінфекцію приміщень.

Також звертаємося з проханням до громадян, якщо у Вас є ознаки будь-якого вірусного захворювання, утриматися від відвідування суду та судових засідань і не наражати на небезпеку інших громадян. У разі явки в судові засідання рекомендуємо користуватися медичними масками для обличчя, а також скористатися антисептиком для рук, який знаходиться на першому поверсі при вході в приміщення суду.

Недригайлівський районний суд Сумської області рекомендує учасникам судових процесів за можливості брати дистанційну участь у судових засіданнях у режимі відеоконференції та використовувати альтернативні шляхи звернення до суду (подання позовів, скарг та інших документів з використанням сервісу «Електронний суд», через паперову та електронну пошту, через кур’єрські служби доставки тощо). Зокрема, у разі виникнення необхідності проведення судових засідань із безпосередньою участю в них сторін учасникам справ рекомендується приймати участь дистанційно із застосуванням оновленої Інтернет-програми EasyCon Court (інструкція по авторизації розміщена на офіційному сайті суду за посиланням: https://vkz.court.gov.ua/site/manual)