flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжено дію карантину

25 лютого 2021, 10:52

Постановою Кабміну № 104 від 17 лютого 2021 карантин на території України встановлено до 30 квітня.
Також з 24 лютого встановлено адаптивний карантин із запровадженням чотирьох рівнів епідемічної небезпеки поширення COVID-19. Залежно від епідемічної ситуації на території України в цілому або на території окремих регіонів буде встановлюватися "зелений", "жовтий", "помаранчевий" або "червоний" рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19.
Недригайлівський районний суд Сумської області працює у межах визначеного графіку роботи установи (понеділок-четвер з 08:00 до 17:00 год, п’ятниця - з 08:00 до 15:45 год., субота та неділя – вихідні дні) з проведенням судових засідань у призначені дні та години (із графіком судових засідань усі бажаючі можуть ознайомитися на сайті за посиланням: https://ng.su.court.gov.ua/sud1812/gromadyanam/csz).
Звертаємося до громадян, які є учасниками судових процесів, із проханням утриматися від участі у судових засіданнях, якщо слухання не передбачають обов'язкової присутності учасників сторін.
Також з метою подальшого попередження розповсюдження інфекційних захворювань, у тому числі викликаних коронавірусною інфекцією COVID-19, в суді призупенене проведення заходів, не пов’язаних із процесуальною діяльністю зі здійснення правосуддя, не проводиться особистий прийом громадян.
Одночасно звертаємося з проханням до громадян, якщо у Вас є ознаки будь-якого вірусного захворювання, утриматися від відвідування суду та судових засідань і не наражати на небезпеку інших громадян. У разі явки в судові засідання рекомендуємо користуватися медичними масками для обличчя, антисептиками для рук.
Отримати інформацію, пов’язану із розглядом судових справ можна за телефоном 0545555320.
Письмові заяви про розгляд справ за відсутності їх учасників можуть подаватися, як у паперовому вигляді шляхом надіслання поштою, так і в електронному вигляді шляхом надіслання сканованих їх копії на електронну поштову скриньку суду: inbox@ng.su.court.gov.ua. Працівники суду будуть оперативно реєструвати такі повідомлення та передавати головуючому судді у справі.
Недригайлівський районний суд Сумської області рекомендує учасникам судових процесів за можливості брати дистанційну участь у судових засіданнях у режимі відеоконференції та використовувати альтернативні шляхи звернення до суду (подання позовів, скарг та інших документів з використанням сервісу «Електронний суд», через паперову та електронну пошту, через кур’єрські служби доставки тощо). Зокрема, у разі виникнення необхідності проведення судових засідань із безпосередньою участю в них сторін учасникам справ рекомендується приймати участь дистанційно із застосуванням оновленої Інтернет-програми EasyCon Court (інструкція по авторизації розміщена на офіційному сайті суду за посиланням: https://vkz.court.gov.ua/site/manual).